Treća uzastopna pobeda kragujevačkih kulinara na 3. Vojvođanskom kupu u Novom Sadu - iKragujevac


Vesti

Kragujevačka gastronomska asocijacija ''HoReCa asocijacija Kragujevac'' su na ovogodišnjem takmičenju još jednom dokazali da su na samom vrhu kulinarske scene u Srbiji, jer po treći put uzastopno osvajaju Grand Prix na 3.Vojvođanskom kulinarskom kupu u Novom Sadu.

Grand Prix “The Best Senior Chef 2019” pripao je članu HoReCa asocijacije Kragujevac, Stefanu Ristoviću. iz HoReCa asocijacije Kragujevac u senorskom delu međunarodnog takmičenja “3. Vojvodina culinary cup”, koje je održano u Novom Sadu od 7 - 8-09.2019. U juniorskom delu takmičenja, pobedu je odneo Stevan Pejdanovski.

''Čestitam svim takmičarima, konkurencija je bila više nego ozbiljna, ali mislim da su iskustvo i pozitivna atmosfera koja vlada u našoj asocijaciji  presudili da odnesemo pobednički pehar u Kragujevac. Nemamo odmora nakon ovog takmičenja, jer nas čeka  ozbiljno takmičenje sledećeg meseca u Novom Sadu ‘’Gastro kup Srbija 2019’’ na kojem ćemo pokušati da ponovimo dobre rezultate od prošle godine na kojem smo osvojili drugo mesto u senorskom delu takmičenja i Grand Prix u juniorskom delu takmičenja’’, rekao je predsednik HoReCa asocijacije Kragujevac, Vujadin Vujadinović.

Odluku o najboljima doneo je žiri u sastavu: predsednik sudijskog žirija masterchef Damir Sertić (Hrvatska), potpredsednik sudijskog žirija dr Nikola Vuksanović (Srbija), masterchef Paul Siserman (Rumunija). Na Međunarodnom takmičenju “3.Vojvodinaculinary cup” učestvovalo je 30 domaćih i stranih takmičara. h1.jpg

h2.jpg

h3.jpg

h4.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu