Objavljen javni poziv za prijem dece u privatne vrtiće - iKragujevac


Vesti

Komisija za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac utvrdila je Listu čekanja za prijem u PU na teritoriji grada Kragujevca a na osnovu koje će se vršiti priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u privatne vrtiće u 2019/20.godini.

Gradska uprava za vanprivredne delatnosti na osnovu Liste čekanja uputila je javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u PU čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za radnu 2019/20. godinu i to za decu od 62 do 100 bodova.

Obrazac zahteva koji se može preuzeti lično ili na zvaničnoj internet prezentaciji grada Kragujevca kragujevac.rs, predaju se Gradskoj upravi za vanprivredne delatnosti u ulici Cara Lazara br. 15, kancelarija br.12, od sutra 4. septembra u vremenu od 09.00 do 14.00 sati. Rok za podnošenje zahteva je 20. septembar, a broj raspoloživih kapaciteta odnosno slobodnih mesta u 16 privatnih predškolskih ustanova, takođe se uz tekst Javnog poziva nalazi na zvaničnoj internet prezentaciji grada Kragujevca na linku ispod teksta.

Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka u privatnim vrtićima dece koja imaju manje od 62 boda očekuje se početkom oktobra, odnosno po okončanju i izradi rešenja po zahtevima ovog poziva.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu