U SUBOTU OTVARANJE PRVOG PET CENTRA U KRAGUJEVCU - iKragujevac


Vesti

U subotu 18. maja očekuje nas otvaranje Pet centar prodavnice u Kragujevcu, u оkviru tržnog centra Delta Park, ulica Save Kovačevića br. 27.

Pet centar Kragujevac na 400 m² prodajnog prostora nudi kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce, po najpovoljnijim cenama na tržištu. U okviru prodavnice biće dostupna i veterinarska apoteka, koja pruža mogućnost savetovanja sa veterinarima u vezi ishrane i nege ljubimaca. 

pet2.jpg

Povodom otvaranja, tokom subote i nedelje, Pet centar će obradovati sve kupce popustom od 10%. Pored toga pripremljene su nagrade za ljubimce i brojne akcije. 

pet3.jpg

Za najmlađe posetioce u subotu od 10-18 časova održaće se zabavne radionice poput crtanja po licu (tzv. face painting). Pripremljena je i edukativna radionica obuke pasa koju će održati iskusni dreseri. 

pet1.jpg

Pet centar je vodeća specijalizovana maloprodaja za kućne ljubimce u regionu, a u Srbiji je prisutan više od 10 godina, s prodavnicama u Beogradu, Zemunu i Novom Sadu. Radnja u Kragujevcu je njihov peti objekat.

U Pet centar ljubimci su dobrodošli. Posetite prodavnicu zajedno!

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu