Iz minusa u ozbiljan plus: Nakon hladnog jutra očekuje nas i do 7 stepeni u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Na severu Srbije umereno oblačno sa sunčanim periodima. U ostalim predelima biće umereno do potpuno oblačno, u južnim i centralnim predelima Srbije sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom.

Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od -1 na istoku do 5 stepeni na zapadu Srbije, maksimalna dnevna od 4 do 10 stepeni.

U Kragujevcu umereno oblačno i suvo sa sunčanim periodima. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura -1 stepen, maksimalna dnevna 7.

U Srbiji sutra umereno oblačno i suvo. Maksimalna temperatura do 10 stepeni. Prekosutra, kao i početkom i sredinom sledeće sedmice jutra u Srbiji biće sveža i maglovita, ponegde i sa slabim mrazem, dok se tokom dana očekuje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine.

Maksimalna temperatura biće ponegde i do 15 stepeni. U pojedinim predelima magla i niska oblačnost očekuju se tokom većeg dela dana, uglavnom u nižim predelima, dolinama i kotlinama i u tim predelima biće hladnije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu