BRUTALNO PRETUČEN FUDBALER SRBIJE: U Kragujevcu prebili Kostića?! Njegovog brata UMALO UBILI! - iKragujevac


Vesti

Filip Kostić (26), fudbaler reprezentacije Srbije i nemačkog Hamburgera, i njegov brat teško su pretučeni u jednom kragujevačkom noćnom klubu

Deblji kraj izvukao je Filipov brat (33), koji je teško povređen, a naš reprezentativac mu je spasao život jer mu je izvadio jezik iz usta kad je ovaj počeo da se guši.

Četvorica napadača uhapšena su posle incidenta, ali su nakon saslušanja pušteni.

Incident se dogodio u noći između 19. i 20. maja u klubu „Kafana van grada“.

- Filip Kostić je iz Nemačke došao u Srbiju na pripreme fudbalske reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Pre okupljanja naše selekcije otišao je do rodnog Kragujevca da poseti porodicu. Kobne večeri izašao je s rođenim bratom i bratom od strica u grad, pa su produžili u „Kafanu van grada“ 

- U diskoteku je iste večeri došla grupa mladića koja je poznata po nasilničkom ponašanju. Oni, između ostalog, rade i u obezbeđenju lokalnih klubova. Posle kraće rasprave napali su Filipa i njegovu braću.

Prema njegovim rečima, Filipovom bratu polomili su nos, a tukli su ga u dva navrata, u lokalu i ispred.

- Fudbalera su udarili nekoliko puta i nalupali mu šamare. Potom su svi izašli napolje. Odvojili su Filipa od braće kako im ne bi pomogao i pred njim ga brutalno pretukli. Potom su pobegli i ostavili mladića na zemlji. On je počeo da se guši, pa su mu Filip i njegov rođeni brat u poslednji čas izvadili jezik iz usta i spasli ga - kako saznaje izvor Kurira.

Policiji nije trebalo dugo da identifikuje i privede huligane.

Krivična prijava

Policija u Kragujevcu je nekoliko dana posle ovog napada izdala saopštenje da su uhapšeni M. J. (31), D. Lj. (38), N. T. (26) i N. S. (39) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede.

- Postoje osnovi sumnje da su ova trojica Kragujevčana 19. maja jednom 33-godišnjem sugrađaninu rukama i nogama zadali više udaraca po glavi i telu, nanevši mu tešku telesnu povredu. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu - naveo je MUP u saopštenju od 25. maja.

OGLASIO SE Filip Kostić: Nisam bio na meti huligana

- Informacija koja se pojavila u medijima da sam pretučen i napadnut nije tačna. Nikakav napad na mene se nije dogodio, niti sam bio na meti huligana. Problem o kojem se piše dogodio se mom bratu od strica pre 15 dana. Apsolutno sa tim nemam nikakve veze. I to je sve što imam da kažem na tu temu. Potpuno sam posvećen reprezentaciji i predstojećem Svetskom prvenstvu - rekao je Kostić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu