OBAVEŠTENJE: Bez struje sutra ostaju ove ulice! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije energije

Zbog zamena mernih uredjaja u vremenu od 08:00 do 14:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u jednom delu Stanova u ulicama Bogovinska, Budimira Milića, Kraljevačkog Bataljona, Marka Zagorca, Milana Raketića, Miloša Terzića, Mladena Miloradovića, Sjenička, Stanovljanska, Tadije Majstorovića, Andre Nikolića, Bjelašnička, Bukovička, Dragana Mauzera, Kire Dimitrijevskog, Miloja Radosavljevića, Mitra Bakića, Mladena Stefanovića, Nate Radulović, Pjera Križanića, Race Terzića, Spasoja Vuletića, Vidovdanska, Vinkovačka, Kablarska, Kladovska, Kosmajskog odreda, Levačkog odreda, Radovana Mićovića, Steve Knićanina i Tamnavska.

Zbog seče rastinja u vremenu od 09:00 do 14:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u jednom delu Petrovca i to vikend naselje. 

Zbog radova u trafostanici u vremenu od 16:00 do 18:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Beogradska, Blok sloboda, Jurija Gagarina, Martina Lutera Kinga, Miodraga Vlajića-Šuke i Živote Đorđevića. 

Zbog puštanje u rad novog NN izvoda u vremenu od 09:00 do 14:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Radoja Domanovića br.33. 

Zbog radova na dalekovodu KG06/3, u vremenu od 09:00 do 14:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Bošnjanima, Viševcu, Đurđevu,Sepcima,Borcima i Donjim Jarušicama.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu