ŠEST DANA PAKLA U KRAGUJEVCU: Golim rukama udavio ŽENU! - iKragujevac


Vesti

Milan M. (31) iz Kragujevca uhapšen zbog sumnje da je posle svađe golim rukama udavio Vesnu G. (55), s kojom je, kako je tvrdio, bio u emotivnoj vezi.

Posvađali smo se i Vesna mi je udarila šamar. Izgubio sam kontrolu i počeo da je davim. Ostala je bez svesti i ja sam otišao. Sutradan sam se vratio kako bih proverio da li je živa.

Ovo je policiji izjavio Milan M. (31) iz Kragujevca, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je zadavio Vesnu. G. (55), sa kojom je, kako je rekao, bio u emotivnoj vezi. Milan se, pored ubistva, tereti i za krađu jer je iz njenog stana odneo nakit, mobilni telefon i tehničke uređaje.

Kako saznajemo, posle zločina Milan je obilazio lokalne restorane i kafiće.

- Bio je neraspoložen. Kada smo ga pitali šta mu je, odgovorio je da je izgubio posao u „Gradskoj čistoći“ i da mu nije ni do čega. Čudno se ponašao - kaže nam radnica u restoranu nedaleko od mesta gde je uhapšen.

Zločin se dogodio u subotu, u stanu Kragujevčanke Vesne G., inače komercijaliste u Domu zdravlja u ovom gradu.

- Nesrećnu ženu, koja je živela sama u stanu, u četvrtak je pronašao sin. Najpre se nije znalo da li je ubijena ili je umrla prirodnom smrću. Njena ćerka je prilikom prepoznavanja primetila da joj nedostaje prsten. Tada je klupko počelo da se odmotava, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastala davljenjem. Usledila je efikasna akcija inspektora sa krvnih delikata i Milan M. je uhapšen svega nekoliko sati nakon što se saznao razlog smrti, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo - kaže naš izbor i dodaje:

- Milan se sumnjiči za teško ubistvo iz koristoljublja. On je priznao zločin. Rekao je da bio u emotivnoj vezi sa žrtvom i da su se u subotu posvađali, pa mu je Vesna udarila šamar. Izgubio je kontrolu i počeo da je davi. Objasnio je da nije ni znao da ju je ubio i zato se sutradan vratio da proveri da li je živa. U ovom trenutku ne zna se kada je tačno uzeo dragocenosti iz njenog stana.

Kod njega su inspektori prilikom pretresa stana pronašli zlato, mobilni telefon i tehničke uređaje koje je uzeo iz stana ubijene.

ŠEST DANA PAKLA

- 24. mart - Milan zadavio Vesnu u njenom stanu

- 25. mart - Došao da vidi da li je živa i opljačkao je

- 29. mart - Sin našao mrtvu Vesnu

- 30. mart - Obdukcija pokazala da je ubijena

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu