TRESLA SE CELA ŠUMADIJA: Uhapšeni dileri, razbojnici i lopovi - iKragujevac


Vesti

Na teritoriji Srbije u nastavku akcije „Ares“ pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), Poreskom upravom i drugim državnim organima uhapsili su 251 osobu osumnjičenu za različita krivična dela. Policija je nadležnim tužilaštvima podnela i krivične prijave u redovnom postupku protiv 367 lica. 

U Kragujevcu su uhapšen dve osobe zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod osumnjičenog A. G. (1982) pronašla i zaplenila oko gram kokaina, a kod osumnjičenog M. M. (1986) nešto više od 38 grama kokaina. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

U Aranđelovcu je uhapšen M. M. (1993) iz tog mesta zbog sumnje da je, uz upotrebu fizičke snage, maloletnici (2008) u parku u ovom mestu oduzeo mobilni telefon. Policija je kod osumnjičenog pronašla telefon. M. M. je, uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, sproveden nadležnom tužilaštvu.

U Topoli je uhapšen D. A. (1983) sa područja ove opštine, zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela teška krađa. Sumnja se da je on, u aprilu i julu 2017. godine, obio kuću komšije koji se nalazi na privremenom radu u inostranstvu i iz nje oduzeo dve motorne testere, brusilicu i bakarni poklopac kazana za pečenje rakije. Policija je pronašla sve ukradene predmete i vratiće ih vlasniku. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom tužilaštvu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu