Promocija Kragujevca u Beogradu - iKragujevac


Vesti

eliki broj posetilaca završnog događaja u okviru kampanje „Moja Srbija“ posetio je štand Gradske turističke organizacije Kragujevac. 

Za posetu Kragujevcu i okolini vlada veliko interesovanje domaćih i stranih gostiju koji su najčešće postavljali pitanja o smeštajnim kapacitetima, mogućnostima za aktivan odmor, ali i kakve su saobraćajnice, odnosno za koliko se stiže iz Beograda u Kragujevac i kakvi su putevi.. Promotivni materijali na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku su bukvalno razgrabljeni, a vladalo je veliko interesovanje i za kragujevačke suvenire. I ovog puta, na promociji u Beogradu, najviše kupaca bilo je zainteresovano za suvenire u obliku ili sa znakom fiće.

Kampanja Moja Srbija završena je prošle sedmice u Beogradu. Događaj je organizovan na Trgu Republike, pod sloganom „Vidi Srbiju, savršen odmor ti je na dohvat ruke“. Beograđanima, ali i brojnim strancima predstavilo se 27 turističkih destinacija iz cele Srbije. Svi posetioci mogli su da uživaju u bogatom programu u okviru kojeg su predstavljeni naša tradicija, folklor, manifestacije, banjska lečilišta, turističke atrakcije i brojni drugi sdadržaji. Program je trajao od 18 do skoro 23 sata.

Događaj su otvorili i ujedno završili ovogodišnju kampanju Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije i Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda , u prisustvu resornog ministra, gospodina Rasima Ljajića. Tokom ove godine, promotivna kampanja organizovana je, osim u Beogradu, i u Nišu, Čačku i Novom Sadu. Tokom kampanje sa turističkom organizacijom Kragujevca, u skladu sa mogućnostima, nastupale su i turističke organizacije Rače i Knića.

Izvor: Gtokg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu