ŠANSA ZA POSAO: Klinički centar raspisao konkurse za 60 zdravstvenih radnika! - iKragujevac


Vesti

Klinički centar Kragujevac raspisao je konkurs za prijem na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od tri meseca 60 zdravstvenih radnika, odnosno 20 doktora i 40 tehničara, kao i jednog fizičara.

Konkursom koji je raspisan za doktore medicine i fizičara, biće zaposleno šest za potrebe Centra za onkologiju i radiologiju, po dva za potrebe Klinike za kardiologiju i Službe za anesteziju i reanimaciju i po jedan za potrebe Klinike za dečiju hirurgiju, Klinike za otorinolaringologiju, Klinike za ginekologiju i akušerstvo, Centra za neurohirurgiju, Centra za plastičnu hirurgiju, Odelјenja neonatologije Klinike za ginekologiju i akušerstvo, Centra za neonatologiju Klinike za pedijatriju, Klinike za hematologiju, Centra za gastroenterohepatologiju Klinike za internu medicinu i Klinike za opštu i grudnu hirurgiju. Diplomirani fizičar će biti zaposlen za potrebe Centra za onkologiju i radiologiju.

Kada je u pitanju konkurs za medicinske tehničare predviđeno je da bude zaposleno osam viših radioloških tehničara, tri viša medicinska tehničara opšteg smera, 24 medicinska tehničara opšteg smera, četiri medicinska tehničar ginekološko-akušerskog smera i jedan medicinski tehničar pedijatrijskog smera.

Više informacija o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja mogu se pronaći na sajtu Ministarstva zdravlja, a od 24. maja i na sajtu Kliničkog centra Kragujevac i u listu „Poslovi“ Nacionalne službe za zapošlјavanje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu