Humanitarni tiket u podne: Radiša Urošević tipuje za Gružanski forum Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Radiša Urošević je poznati srpski pevač narodnih pesama koji će u u današnjem izdanju MOZZARTOVOG „Humanitarnog tiketa u podne“ pokušati da sastavi dobitnu kombinazziju za Gružanski forum iz Kragujevca.

Još kao dete je počeo da se bavi pevanjem, a odmah po završetku srednje škole je snimio i svoju prvu pesmu Poletela ptica golubica. Ubrzo nakon toga, rađaju se hitovi Ružo moja bela, Ja za tebe dišem, Opasno te volim, Zovite mi tamburaše... i mnoge druge. Na poziv za učešće u dobrotvornoj akciji kompanije MOZZART, odmah se odazvao u želji da pomogne onima kojima je to najpotrebnije. Nadamo se da će plemenitost i ovog puta uroditi plodom i da će tiket biti dobitan kao i pedeset puta ranije.

Šta to znači? Znači da smo u MOZZARTOVOM humanitarcu imali pedeset poznatih ličnosti sa dobitnim kombinacijama. Znači da je naša kompanija iz sopstvenih sredstava izdvojila tačno 3.407.033 dinara. Da je ta fantastična suma donirana onima kojima je pomoć bila potrebna i to na preko 40 odredišta.

Naš današnji gost pokušaće da se svrsta u red dobitnika, svojih kolega muzičara, među kojima su Ivan Milinković, Milan Đurđević, Momčilo Bajagić Bajaga, Miroslav Ilić, Srđan Gile Gojković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Žika Jelić, Tijana Dapčević, Jovan Maljoković i Ana Bekuta!

Srećno, Radiša!

Prva na plemenitom tiketu našla se utakmica sa Ostrva, EVERTON - VOTFORD. Domaći su sedmi, ali imaju dve utakmice više od šestoplasiranog Arsenala. Everton je bio u mini pozitivnoj seriji od četiri utakmice. Nakon toga poražen je od Čelsija i Svonsija. Votford ima tri uzasopna neuspeha. Statistika ukazuje da Everton ima blagu prednost...
„Na početku ću igrati na golove, GG“, kaže za MOZZART Sport Radiša Urošević.

Radiša, koga prepoznajemo po nizu hitova među kojima je i numera Morava se utišala, na plemenitom listiću našao je mesto i za još jedan meč iz Premijer lige, VBA - ČELSI. Plavci su u seriji od četiri pobede i hrle ka šampionskoj tituli koju bi im ovaj trijumf i obezbedio. Statistika je na strani Čelsija.

„Kako da ne odigram dvojku na Čelsi kad im treba za titulu?“, pita se Urošević i bira sledeći par za MOZZARTOV dobrotvorni listić, LASK - KAPFENBERG.

Klub iz Linca se ubedljivo osamio na čelnom mestu, ima i tri pobede sa puno golova na poslednjih pet mečeva. Lask je sedamnaest puta bio uspešniji od rivala.
„Verovatno će i 18. put. Igram jedinicu uz golove, tri plus, 1&3+.“

Humanitarni kladilac kompanije MOZZART posegao je za utakmicom CSKA - ARSENAL TULA. Moskovljani imaju nedostižnih deset bodova manje od vodećeg tima i novog šampiona Spartaka, ali je trećeplasirani Zenit na svega jedan poen deficita u odnosu na CSKA. Moskovljani su na dvadeset poslednjih utakmica imali samo jedan poraz i to od lidera. Svih pet poslednjih međusobnih okršaja dobili su Moskovljani.
„Kombinujem opet jedinicu sa tri plus, 1&3+.“

Radiša je dobrotvorni tiket začinio sa derbijem škotskog plej-ofa ABERDIN - SELTIK. Duel dve vodeće ekipe, ali lideri imaju čak 17 bodova više. Impozantna serija Seltika, poraz od Barselone, pa 29 uzastopnih utakmica bez poraza. Međusobna statistika na strani gostiju koji su pet poslednjih puta tukli Aberdin.
„Šta drugo nego dvojka na tim iz Glazgova“, zaključio je plemeniti tiket kompanije MOZZART pevač Radiša Urošević koji će potencijalni dobitak usmeriti ka Gružanskom forumu iz Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu