Raspored bogosluženja u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Liturgija na Veliku subotu u Staroj crkvi i hramovima na Aerodromu, Vinogradima, Sušici i Beloševcu počinje u 7,30 časova.

 U Sabornom hramu, crkvi Bogorodice Trojeručice u Malim Pčelicama i crkvama u Erdeču i Cerovcu, početak Liturgije je u 8 sati. Sveta arhijerejska liturgija u hramu Svetog Pantelejmona u Stanovu počinje u 8,30, a u šumaričkoj crkvi u 9 časova.

Vaskršnje jutrenje u crkvi Svetog Save na Aerodromu počinje u 23 sata, a u crkvi Svete Petke u Vinogradima u 23,30 sati. U ponoć Vaskšnje jutrenje i u nastavku Liturgija, biće služeno u Sabornom hramu, Staroj crkvi, crkvama u Beloševcu, Desimirovcu i manastiru Divostinu. Na Vaskrs, u nedelju, Liturgija će u 7 časova biti služena u crkvi Svetog Dimitrija u Sušici, a u 8 sati u Grošnici, Desimirovcu, Erdeču i hramu Bogorodice Trojeručice u Malim Pčelicama.

Na Vaskršnji ponedeljak u 8,30 sati u crkvi Svetog Pantelejmona u Stanovu biće služena arhijerejska Liturgija, dok je u većini hramova početak u 9 časova, sem u grošničkoj i cerovačkoj crkvi gde će početi u 8 sati.

Liturgija na Vaskršnji utorak počeće prema istom rasporedu kao za Vaskršnji ponedeljak.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu