KRAGUJEVČANKE SU IZABRALE OMILJENOG LEKARA: Pogledajte zbog čega ga trudnice obožavaju i zašto je drugačiji od drugih lekara (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Na osnovu ankete u kojoj je učestvovalo 1208 Kragujevčanki, a koju je sproveo naš portal, izabran je najbolji ženski lekar.

Ginekolog dr Janko Đurić, KC Kragujevac, dobio je najveće priznanje koje jednom lekaru može da pripadne a čija je težina još veća jer je poteklo od pacijenata.

Njega su dame iz Kragujevca izabrale za najboljeg ginekologa u našem gradu.

Dr Janko Đurić rođen je u Kragujevcu 10.10.1959. godine gde je zavržio osnovnu školu i Gimnaziju. Medicinski fakultet u Beogradu upisao je 1978/79 godine. Diplomirao je 1984. godine sa prosečnom ocenom 8,14. Obavezan pripravnički staž obavio je tokom 1984/85 godine u Medicinskom centru u Kragujevcu. Stručni ispit za doktora medicine položio u Beogradu 1985. godine. Radio tri godine u službi Hitne medicinske pomoći u Kragujevcu kao lekar opšte medicine. Od 1988. godine, radi na Ginekološkoj klinici KBC-a Kragujevac. Izabran u zvanje asistenta za Ginekologiju i akušerstvo 1997. godine.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu