Kragujevčanin napravio pometnju u Zvezdama Granda: KARLEUŠA MU JE DALA HIT NADIMAK - iKragujevac


Vesti

U poslednjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" stručnom žiriju i publici se predstavio i učesnik Stefan Arsenijević Arsa iz Kragujevca, koji je za drugi krug odabrao pesme koje u originalu izvode Mirza Selimović i Šaban Šaulić.

Stefan je svojom interpretacijom uspeo da se izbori da se direktno plasira u treći krug takmičenja, ali se isto tako oko njega i povela velika polemika.

Aca Lukas i Marija Šerifović su mu udelili komplimente, dok je Dragan Stojković Bosanac odlučio da upravo na njegovom primeru objasni kako izgleda kada neko ima veliki potencijal kada je pevanje u pitanju, ali koje greške bi trebalo da ispravi da bi zvučao savršeno.

Stefanu je Saša Popović skrenuo pažnja da je on kolateralna šteta i da je Bosanac zapravo na njegovom primeru želeo da skrene pažnju i drugim kandidatima.

Sa druge strane Jelena Karleuša je Stefanu dala veoma originalan nadimak, ali je isto tako istakla da se kod njega vidi velika želja da uspe u muzičkom svetu, te je pohvalila njegovo pevanje, izgled i stajling.

Pogledajte video (1:35:22)

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu