Kragujevac se uz tugu i suze oprostio od nastradalog Dejana Kovačevića - iKragujevac


Vesti

Na groblju Bozman u Kragujevcu u subotu sahranjen radnik TRZ Dejan Kovačević koji je nastradao 28. februara u Tehničko remontnom zavodu

Na gradskom groblju „Bozman“ u subotu je sahranjen Dejan Kovačević (44), radnik Tehničko remontnog zavoda u Kragujevcu. Nesrećni Dejan je poginuo u velikoj nesreći 28. februara u Zavodu, kada je, posle požara, eksplodirao objekat sa ubojitim sredstvima.

Pored članova porodice i rodbine, na večni počinak Dejana su ispratile i njegove kolege, veliki broj prijatelja, komšija, poznanika. Opelo su služili sveštenici Eparhije šumadijske.

Opraštajući se od ovog hrabrog i požrtvovanog radnika, jedan Dejanov kolega je kazao da su ga krasile najbolje ljudske osobine i da će ga pamtiti kao kolegu i prijatelja uvek spremnog da pomogne. Bio je brižan otac, dobar domaćin, uzdanica svojim roditeljima, dobar brat.

Sahrani su prisustvovali predstavnici Ministarstva odbrane, Vojske Srbije, gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, rukovodstvo Tehničko remontnog zavoda gde je tragično nastradali Dejan Kovačević radio od 1993.godine.

U nesreći u Tehničko-remontnom zavodu, osim Dejana Kovačevića, poginuli su i njegov drug i kolega Željko Nikolić, potpukovnik Miroslav Perišić i kapetan Darko Kostić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu