JEZIVA NOĆ: Gordana čeka vesti o bratu koji je bio na mestu eksplozije - iKragujevac


Vesti

Gordana Miljković ispred Kliničkog centra u Kragujevcu čeka vesti o svom bratu, koji je radnik u "Medni", gde je danas došlo do dve eksplozije.

Ona kaže da još nisu dobili nikakve informacije, dala je, kako kaže, ime i prezime svog brata, išli su i u "Mednu", ali još nema podatka da li je među povređenima. Kažu da su joj obećali da će za sat vremena dobiti neke podatke.

U opštoj pometnji koja vlada ispred Kliničkog centra još se ne znaju ni tačni spiskovi ljudi koji su povređeni, rodbina se raspituje na kojem odeljenju se nalaze i u kakvom su stanju.

Lekari se trude da svima objasne za svakog poimenice. Jedan Kragujevčanin priča da je uzalud na telefon zvao svog brata od tetke koji je radnik "Medne", ali se nije odazivao.

- Srećom našao sam ga ovde u Kliničkom centru i lakše je povređen. U opštoj pometnji posle eksplozije izgubio je telefon, trčao je da pomaže povređenim kolegama. Video sam ga na kratko, rekao mi je da je dobro i da ide da se ponudi da da krv ako nekome bude potrebna - priča ovaj Kragujevčanin.

Najmanje jedna osoba poginula je, a za tri se traga posle dve eksplozije u kragujevačkom Tehničko-remontnom zavodu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Izvor: Večernje novosti

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu