Posle Raiffeisen banke opljačkao “Lukoil” pumpu!!! - iKragujevac


Vesti

Aleksandar Spasić koji je 2008. godine izveo spektakularnu pljačku Raiffeisen banke u Kragujevcu sumnjiči se da je sinoć opljačkao “Lukoil” pumpu u Ravnom Gaju.

On je dva sata iza ponoći uz pretnju replikom pištolja uzeo od radnika dnevni pazar. Brzom intervencijom kragujevačke policije osumnjičeni je uhapšen na licu mesta i kod sebe je imao 15000 dinara i 50 evra koje je uzeo od radnika. “Odalo” ga je to što je u više navrata parkirao svoj automobil u blizini pumpe pa je to radniku postalo sumnjivo.

Da podsetimo Aleksandar Spasić (38), blagajnik Raiffeisen banke, izveo je 7. juna 2008. pljačku veka u Kragujevcu! Spasić je iz trezora filijale svoje banke odneo 1,4 miliona evra, a onda se iste večeri predao u kragujevačkom kafiću „Trezor"! Zagonetka koju je postavio policajcima je bila nerešiva enigma istražiteljima a koja je glasila: Deset ljudi predaje kralju po deset zlatnih poluga. Na svakoj gomili mora biti deset kilograma. Kralj ima pravo da izmeri poluge samo jednom i utvrdi koji ga podanik potkrada i daje poluge sa manje zlata. Sve poluge su istih dimenzija! Kako? Da je najveća pljačka banke u Kragujevcu imala filmsku priču, potvrđuje i emisija DOSIJE: Bankareva zagonetka

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu