Evo kako da DUPLIRATE ŠANSU da dobijete stan u Beogradu od fiskalnih računa - iKragujevac


Vesti

Danas startuje dugo očekivana nagradna igra sa fiskalnim računima u kojoj građani mogu da, pored putovanja, automobila i tehničkih uređaja, osvoje i stan u Beogradu.

Poreska uprava Srbije objavila je da nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" počinje danas i traje do kraja marta. Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a pravo na učešće imaju svi punoletni građani koji prikupe najmanje deset računa ili slipova (ako plaćaju kreditnom ili debitnom karticom), minimalne vrednosti od 100 dinara.

Ko plaća karticom-dupla šansa za dobitak

Još jedna dobra vest je da plaćanjem karticom udvostručujete šansu za dobitak. Postojala je dilema u vezi sa fiskalnim računima i slipovima - mogu li se upotrebiti i fiskalni račun i slip od iste transakcije.

Dobra vest je da mogu, čime sebi udvostručavate šansu za dobitak. Jedini uslov je, kaže Ivan Radak iz organizacije NALED, da fiskalni račun i slip ne šaljete u istoj koverti. U jednoj koverti, dodaje, može biti ili deset fiskalnih računa, ili deset slipova, tako da u dve odvojene koverte možete poslati račun i slip koji potiču od iste transakcije.

- Ovime takođe promovišemo bezgotovinsko plaćanje. Stvar na koju treba obratiti pažnju jeste da se računi i slipovi ne smeju slati u jednoj koverti - upozorava Radak.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu