POPUSTI u Kragujevcu: Rasprodaja u TC Plaza - iKragujevac


Vesti

Uživajte u prazničnim popustima u TC Plaza. 

U Bonatti radnjama ćete pronaći savršene poklone po neverovatnim cenama! U toku su fantastična sniženja i akcije, popusti i do 30%.  Ukoliko do sada niste, pravi je trenutak da svratite u Bonatti i obradujete drage osobe prazničnim poklonom koji će zauvek pamtiti.

U Stylos radnji očekuje Vas vrhunska ženstvenost i elegancija oličeni u brendovima Furla, DKNY i Calvin Klein. Pored toga, na raspolaganju su i najnovije kolekcije Samsonite poslovnog i putnog programa, kao i pisaći pribor Parker, Waterman i Cross. U Stylos radnji su česte akcije i popusti kao i odloženo plaćanje čekovima na 6 rata. Stylos-u od 12. decembra do 15. januara. Popust 20% se obračunava na kasi u periodu od 12.12.2016. do 15.01.2017. i ne važi za artikle koji su već na popustu.

U prodavnicama FASHION&FRIENDS i BATA u centru Kragujevac Plaza startovalo je sezonsko sniženje do 50% koje se odnosi na kolekciju jesen/zima 2016. Iskoristite priliku i obradujte sebe trendi komadima najpoznatijih svetskih urbanih brendaova. 

Veliko sniženje vas očekuje i u Home centru, popusti i do 50% na prazničnu dekoraciju. Svaki vaš kutak možete pretvoriti u pravu novogodišnju oazu, a Home Center će vam u tome pomoći.

„Retro hitovi“ u knjižari Vulkan za samo 299 dinara

Za ljubitelje knjige velika akcija traje do 31. januara 2017. godine, „Retro hitovi“ u knjižari Vulkan za samo 299 dinara.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu