Ovo su najopasnija naselja Kragujevca ! - iKragujevac


Vesti

Iako je stopa kriminala u našem  gradu značajno opala u odnosu na prethodno posmatrani period, policija se i dalje svakodnevno obračunava sa raznim kriminalnim bandama, trgovcima drogom, prevarantima i manijacima koji vrebaju, gotovo pa sigurno, u svim delovima grada.

KRVAVA NOĆ U KRAGUJEVCU:Četvorica mladica ranila trojicu!

Svakako je da u Kragujevcu postoje takozvane vruće zone kriminala,koji se stalno menjaju,ali policija iz operativnih razloga konstantno prati i beleži.Mapa kriminala koju je sačinila kraguejvačka policija  pokazuje,da su među najopasnijim naseljima Bagremar , Erdoglija, Bubanj, i Bresnica, s tim što je najveći akcenat stavljen na naselje Bresnica, s obzirom da je  u ovom naselju ubedljivo najveća stopa kriminaliteta.

Treba se naravno osvrnuti, i  na  one koje vrebaju na ulicama našeg grada koje su,,svakako džeparenje, za koje kaže da je u našoj sredini jako rasprostranjeno. Takođe, tu su i razni prevaranti koji stalno smišljaju neke nove fore, lažno se predstavljaju i pokušavaju da od ljudi pomoću molbi izmame razne stvari.

MASOVNA TUČA U KRAGUJEVCU, potom i pucnjava 

Takođe, važno je istaći da je tokom prošle godine grupa za suzbijanje narkomanije Polcijske uprave u Kraguejvcu,zaplenila 370 kilograma,različitih opojnih droga.

TUČA I PUCNJAVA U ŠUMARICAMA!

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu