Evo šta se očekuje od redizajniranog FIAT-a 500l i kada će biti predstavljen javnosti - iKragujevac


Vesti

Prototipovi redizajniranog FIAT-a 500L fotografisani su tokom testova u zimskim uslovima u Švedskoj, a osveženi model trebalo bi da bude predstavljen javnosti 2017. godine.

FIAT za sada ne otkriva planove o eventualnom drugom modelu koji bi se proizvodio u Kragujevcu, ali je zato u pripremi restilizovana verzija postojećeg 500L koji je debitovao 2012. godine na auto-salonu u Ženevi.

Kada je neki model automobila oblikovan pod retro uticajem, kao što je to slučaj sa vozilima iz FIAT-ove familije "500", redizajn spoljašnjosti obično je veoma diskretan. Očekuje se da će italijanski proizvođač izvršiti minimalne stilske korekcije, pre svega u okviru svetlosnih grupa, koje će koristiti LED tehnologiju.

ekskluzivno otkrivamo kako izgleda redizajnirani fiat-500l-foto video

Pretpostavlja se da će manje dizajnerske promene obuhvatiti i masku hladnjaka, prednji i zadnji branik, svetla za maglu i stop svetla.

Kada je u pitanju unutrašnjost automobila, računajte na nove dezene i materijala presvlaka, ali i na unapređeni multimedijalni sistem, sa novim, većim ekranom osetljivim na dodir.

Motorizacija se takođe neće bitno menjati u odnosu na postojeću, s tim što treba očekivati poboljšanja na planu smanjenja potrošnje i emisije ugljen-dioksida.

Pored standardnog FIAT-a 500L, redizajnom će biti obuhvaćene i "kros" verzija Trekking, kao i produžena Living varijanta, a veruje se da će sva tri osvežene modela imati premijeru tokom 2017. godine.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu