NAPRAVILA SPEKTAKL: Kragujevčanka održala koncert za pamćenje (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, pevačica Jelena Tomašević, priredila je još jedan koncert za pamćenje u Sava centru. Baš kao i na njenom prvom solitičkom koncertu 25. oktobra, dvorana je i večeras bila ispunjena do poslednjeg mesta, a publika je uglas pevala brojne hitove sa njena dva dosadašnja albuma “Panta Rei” i “Ime moje”.

– Hvala vam svima. Ovo je san svakog pevača. Kada sam prvi put pevala na ovim daskama, nisam ni sanjala da ću nakon desetak godina pevati pred dva Sava centra. Hvala vam na ovolikoj ljubavi koju mi pružate – Jelena se sa oduševljenjem obratila publici po izlasku na scenu Sava centra.

Veče je počelo pesmom “Radio svira za nas”, a potom su se ređale numere “Bitanga i princeza”, “Život u koferima”, “Čovek moj”… Pravo iznenađenje bila je pesma “Nije htjela” od Kemala Montena, koju je Jelena otpevala sa rođenim bratom Darkom.

Aplauzi su stigli i za goste koncerta, Željka Joksimovića, Eminu Jahović, Mari Mari, Boru Dugića, Sašu Kovačevića i Darka Tomaševića.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu