KRAGUJEVČANI POMOZITE: Potrebna je pomoć za oporavak psa (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Skoro svi da imamo kućne ljubimce, bilo da je mačka ili pas, mi ih volimo neizmerno. Zato apelujemo na sve Kragujevčane da pomognu ovoj ženki.

Iva je nađena pored puta u kanalu, u jako lošem stanju. Udruženje "Crvena šapa" je odvela na pregled, dijagnoza je nervni štenećak. Njeno stanje je jako teško, ali se ona bori. I dalje je na infuziji i na terapiji, a udruženje je svakodnevno vodi kod veterinara na preglede.

 Molimo vas sve koji ste u mogućnosti da pomognete da se sačuvaju život ovom divnom psu. Ako ste u mogućnosti i želite da pomognete donacije možete uplatiti na žiro-račun broj: 160-419759-53, sa naznakom: za Ivu, Primalac: Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ''Crvena šapa'', Kragujevac.

Kragujevčani mogu svoje novčane donacije ubaciti i u donatorske kasice koje se nalaze : u veterinarskoj ordinaciji Radicević –Glavna 124, u pet šopu Scooby Doo –Glavna 70, u pet šopu Zoo centar pored TC Radnički, u pet šopu Pluton plus-Dragoslava Srejovića 18/1, u pet šopu ambulante Vetland-Slobodana Perovića 7, u pet šhopu Mortimer-Kosovska 1,
Pet šop Snupi plus - Kneza Mihaila 77.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu