UPOZNAJTE novo POJAČANJE u KK Radnički 1950 - iKragujevac


Vesti

Posle angažovanja sjajnog beka-šutera Srđana Stojanovića, u redove novog-starog drugoligaša stigao je jedan od najperspektivnijih visokih igrača u Srbiji Aleksandar Beloica (21,210 cm 115 kg).

Ovaj više nego perspektivni centar stiše iz beogradskog Dinamika i pod vođstvom kvalitetnog trenera kakav je Igor Todorović, koji je inače poznat kao stručnjak koji voli da radi sa mladim i talentovanim igračima i da im pruža šansu, imaće priliku da košarkaški napreduje, i nadamo se doprinese značajnom plasmanu našeg kluba u saveznom rangu takmičenja.

Beloica je prve košarkaške korake napravio u rodnoj Vrnjačkoj Banji, u matičnom KK Goč, a kasnije ga je košarkaški put vodio u Viva Basket. Želja za obrazovanjem odvela ga je u Sjedinjene Americke Drzave gde je jednu sezonu proveo u srednjoj školi LEE ACADEMY. Po povratku u Srbiju nastupao je za člana košarkaške lige Srbije kruševački Napredak.

Dovođenjem ovog perspektivnog igrača, agilno rukovodstvo KK Radnički 1950 na čelu sa direktorom Nenadom Tanasijevićem-Šonetom, sportskim direktorom Zoranom Savićem-Gizdom i sekretarom Lazarom Jakovljevićem pokazalo je da će tim biti jači nego prošle sezone, a u planu je dovođenje i kvalitetnog plejmejkera. Aleksandru Beloici želimo svu sreću u našem klubu u kome od samog početka vlada prava porodična atmosfera i međusobno poštovanje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu