Raspisan konkurs u KC Kragujevac - iKragujevac


Vesti

U sredu 24 avgusta je raspisan konkurs u KC Kragujevac.

Na osnovu Zaključka Komisije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava 51 broj 112-6150/2016 od 22. jula 2016. godine, kao i odluka direktora KC Kragujevac broj 01-10359 od 16 .avgusta 2016. godine, a sve u vezi sa članom 7. stav 1. posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač Republika S rbija, autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave ("Službeni glasnik RS " broj 1/2015), KC Kragujevac raspisuje OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS NA NEODREĐENO VREME SA PUNIM RADNIM VREMENOM I PROBNIM RADOM U TRAJANJU OD 3(TRI) MESECA.

Oglašava se prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom :

1. 2(dva) viša radiološka tehničara radi popune radnog mesta višeg radiološkog tehničara za potrebe Centra za onkologiju i radiologiju, sa punim radnim vremenom od 40(četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3(tri) meseca.

2.2(dva) medicinskih tehničara opšteg smera radi popune radnog mesta medicinskih tehničar/sestra za potrebe Centra za onkologiju i radiologiju, sa punim radnim vremenom od 40(četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3(tri) meseca.
 40 (четрдесет) часова недељно и пробним радом утрајању од 3 (три) месеца.

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa za poslove su opšti uslovi za zasnivanje radnog odnosa utvrđeni Zakonom o radu i posebni uslovi utvrđeni Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji sa sistematizacijom mesta broj 01-164 od 8.januara 2016. godine.

Zajednički posebni uslovi za zasnivanje radnog odnosa su:

-položen stručni ispit

-kandidat mora da ispunjava psiho-fizičku i zdravstvenu sposobnost za rad u smenama.

Uz prijavu se podnose u originalu ili overenoj kopiji sledeća dokumenta: diploma o stečenom obrazovanju, uverenje o položenom stručnom ispitu, svedočanstvo za svaki razred srednje škole za medicinske tehničare/sestre sa srednjom školskom spremom, uverenje o državljanstvu RS, izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige venčanih( ako je kandidat promenio prezime), kratku biografiju sa adresom, kontakt telefonom , e-mail adresom.

Rok za podnošenje prijave je osam(8) dana od dana objavljivanja oglasa u listu "Poslovi" Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prijave se podnose lično u zatvorenoj koverti preko pisarnice KC Kragujevac ili putem pošte na adresu KC Kragujevac, ul Zmaj Jovina 30.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu