Kragujevčani, NE PROPUSTITE! Mnoštvo događaja u Velikom parku! - iKragujevac


Vesti

U sklopu Međunarodnog dana omladine, od sutra, u narednih par dana, u Velikom parku očekuje se veliki broj zanimljivih događaja i aktivnosti.

Od 17:00 časova biće održana radionica savremenih cirkuskih veština koju sprovodi Acroshizz tim Cirkusfere iz Beograda.
Radionica počinje u 17h a mesto okupljanja je kod Letnje scene u Velikom parku. Potrebno je da ponesete prostirku/mat a u skučaju da nemate mat dovoljan će biti i veliki peškir ili slično. Molim vas, budite na mestu okupljanja 5min ranije.

U 18:00 časova biće organizovana radionica sekcije CFC-JKD Kragujevac i oni su najzaslužniji što se ova radionica našla u besplatnoj ponudi radionica i kurseva Dana mladih 2016. Radi se o besplatnom kursu.Jeet Kun Do (JKD) je mešana borilačka veština koju je osnovao i razvio poznati praktičar borilačkih veština i glumac Bruce Lee sa izostankom klasičnih formi, karakterističnih za tradicionalne borilačke veštine. Veština se bazira na adaptiranju protivniku i na korišćenju različitih tehnika za različite protivnike. Takođe, Jeet Kune Do se naziva i stilom bez stila. Sam naziv veštine Jeet Kun Do se može prevesti kao "način šake koja presreće" i nazvana je prema konceptu borbe tako da se presreće protivnikova kretnja ili udarac sa vlastitim udarcem.
Mesto okupljanja je kod fontane, a treninzi će se održavati subotom i četvrtkom od 18h u periodu od mesec dana.

Radionica je otvorena za oba pola pri čemu se posebno pozivaju devojke da se pridruže ovom letnjem kursu.

U 19:00 časova biće održana predstava „Dragi tata“ po tekstu Minje Bogavac koju je režirao Vladan Slavkovic. Predstavlja snažan, iskren i brutalan pozorišni čin koji prikazuje našu decu u društvu koje smo im mi napravili.

Od 19:00 časova biće održan kurs joge:
Termini:
Subota 6. avgust, 17h30min
Nedelja 7. avgust, 18h30min
Ponedeljak 8. avgust, 17h15min
Četvrtak 11. avgust, 18h30min

Potrebno je da na kurs ponesete flašu vode i prostirku/mat. Ukoliko nemate prostirku dovoljan će biti i veliki peškir ili slično.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu