Otvorena pošta u naselju Erdeč - iKragujevac


Vesti

Novootvorena pošta u kragujevačkom naselju Erdeč, usluživaće više od 6000 stanovnika Erdeča i susednog Baljkovca. U okviru akcije “52 pošte za 52 nedelje“, 32. poslovnicu građanima i privrednicima na upotrebu, predao je Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća “Pošta Srbije“, uz podsećanje da su u poslednjih nekoliko meseci zaživele pošte i u kragujevačkim naseljima Pivara, Šumarice i Jovanovac.

Ovo naselje je sada kompletno, ima školu, crkvu, ambulantu i poštu. Trudimo se da pomognemo koliko možemo, vredno radimo tokom cele godine i želimo da damo dobar primer ostalim kompanijama – rekao je Krkobabić.

Mesna zajednica Erdeč obezbedila je poslovni prostor, a radnici Pošte su ga opremili u skladu sa svim potrebama korisnika.

Otvaranju pošte prisustvovali su predsednik Skupštine grada Kragujevca, Miroslav Petrašinovć, zamenik gradonačelnika Ivica Momčilović i načelnik Šumadijskog upravnog okruga Biljana Ilić – Stošić, koja je ovom prilikom istakla da će novootvorena poslovnica meštanima Erdeča znatno olakšati svakodnevno funkcionisanje.

U novoj pošti u naselju Erdeč moći će da se obave sve poštanske kao i usluge platnog prometa, radnim danima od 8 do 15 časova. Meštanima Erdeča i okolnih mesta na raspolaganju će biti i besplatan internet kutak. I brojni preduzetnici mogu se osloniti na usluge ove poslovnice, budući da im ona nudi brojne prednosti u plasmanu robe i olakšice u poslovnom povezivanju. To su prvi prepoznali privatni preduzetnici “Biljana“, “Kraljev dvor“ i Tehnički pregled “Drekalović“, potpisnici ugovora u sklopu promotivne akcije “Post-ekspres za 99 dinara“.

Inače, i pošta u naselju Palilule, poznata kao “Šest topola“ od danas posluje u novom ruhu. Poslovnica je renovirana, a umesto jednog radiće četiri šaltera 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu