Manifestacija "Zdravo leto" u Velikom parku - iKragujevac


Vesti

Apoteka Kragujevac i ove godine učestvuje u manifestaciji "Zdravo leto" koja se odvija u Velikom parku u organizaciji Društva za borbu protiv dijabetesa.

Svake srede zaposleni Apoteke Kragujevac razgovaraće sa gradjanima o zdravim stilovima života, sprovoditi ispitivanje šećera u krvi, holesterola i merenje krvnog pritiska, a u saradnji sa svojim poslovnim partnerima obezbedili su i prikladne poklone za posetioce.

Bez obzira na tropsku vrućinu Veliki park je posle 16 h prepun šetača pogotovo mladih i male dece koja u pratnji roditelja dolaze na radionice koje je organizovalo Društvo za borbu protiv dijabetesa.

Mališani pohadjaju školu fudbala, školicu sporta za malu decu, engleskog jezika.

Apoteka Kragujevac svake srede od 18.30h kod igrališta za mali fudbal postavlja svoj štand a gradjani koji žele da dobiju savete ili provere zdravstveno stanje mogu da dodju u to vreme kada ih očekuju i pokloni.

Akciju Zdravo leto podržao je i Fudbalski klub Vašarište koji sa Društvom za borbu protiv dijabetisa i celijakije ove godine organizuje i malu dečju olimpijadu.

Oni će realizovati turnir u malom fudbalu i nadmetanje u badmintonu.

Svakog ponedeljka od 18.30h zdravstvene savete pruzaće Preventivni centar Doma zdravlja, sredom Apoteka Kragujevac a petkom u isto vreme apoteka Otomedikal.

Bavljenje fizičkom aktivnošću uslovljava poboljšanje kvaliteta života a pomaže u regulaciji krvnog pritiska, šećera, holesterola, smanjuje verovatnoću moždanog i srčanog udara.

Stoga i stoji otvoren poziv svim sugradjanima da učestvuju u manifestaciji "Zdravo leto" u Velikom parku koja će trajati do sredine septembra.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu