OSTAVLJA BEZ DAHA: Kragujevčanka osvaja svet (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Daša Radosavljević slikala se nedavno za modni editorijal u Centru za obuku pilota “13. maj”

 Daša Radosavljević mami uzdahe gde god se pojavi! Ova lepotica, rodom iz Kragujevca, slikala se nedavno za modni editorijal u Centru za obuku pilota “13. maj” pored aviona, u maslinastozelenoj majici, maskirnim pantalonama i sa kapetanskom kapom na glavi.

Daša je krajem prošle godine predstavala Srbiju na izboru Mis univerzum u Los Anđelesu, plasiravši se među 30 najlepših takmičarki. Upravo ove devojke, uključujući i našu predstavnicu, otputovaće u avgustu u Atinu, gde će im domaćica na odmoru biti grčka misica Mikaela Eleni Fotijadi.

Student je Pravnog fakulteta, a želja joj je da postane uspešan advokat. Od sedme godine bavi se plesom i najvećim uspehom smatra plasman u finale Svetskog prvenstva u plesu, kada je osvojila četvrto mesto. Dobila je poziv da se tokom leta priključi plesnoj grupi “Šou dens” iz Los Anđelesa na kastinzima u Americi, a pojedini članovi ovog sastava pratili su Bijonse na turneji.

Inače, kompanija “Mis Ju” krenula je u potragu za novim lepoticama. Sinoć je održan prvi polufinalni izbor u Požarevcu, a 9. oktobra biće izabrana nova mis Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu