OBAVEŠTENJE : Sutra bez električne energije nekoliko ulica i naselja - iKragujevac


Vesti

  Sutra bez električne energije sledeće ulice :

Zbog seče rastinja i rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Vladimira Rolovića od br.2 do 50, Sokolska, Stragarska, Blagoja Obrenovića, Milutina Lukovića, Aerodromska, Milenka Markovića u naselju Aerodrom, Rašida Hadžimešića, Čede Prodanovića, Koste Malića, Vojvode Antonija Pljakića u naselju Šumarice, u naselju Drača kod doma i Grošnica - Obadi. 

 Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Milovana Dragića u naselju Veliko polje, a do povremenih kratkih prekida potrošačima u ulici Ivanke Maočević, Grada Piteštija, Mostarska, Viktora Bubnja, Veselina Masleše i okolnim ulicama u naselju Bresnica. 

 Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Jovanovac centar, Korman mlin, Milatovac kod škole. 

 Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Beloševac kod mesne zajednice. 

 Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu