Bez električne energije ostaće ova naselja - iKragujevac


Vesti

U ponedeljak 13.06.2016. godine bez električne energije ostaće:

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Milana Raketića, Marka Zagorca, u naselju Donje Komarice – Crkvine i Grošnica - Obadi.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Milovana Dragića, Rada Dokmanovića u naselju Veliko polje, a do povremenih kratkih prekida potrošačima u ulici Ivanke Moačević, Grada Piteštija, Mostarska, Viktora Bubnja, Veselina Masleše i okolnim ulicama u naselju Bresnica.
-Zbog premontiravanja stubova u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Rifata Budževića i Miloja Radosavljevića u naselju Stanovo i ul. Mome Stanojlovića i Kosovska u naselju Pivara.
-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Donje Komarice.
-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Svetog Save, Nikole Tesle, Perice Ivanovića, Solunskog ratnika, Despota Stefana Visokog, Akademika Antonija Isakovića, deo Kralja Petra, deo Karađorđeve i Ekonomija u naselju Rača.
-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 11.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Internacionalnih brigada, Dušana Đorđevića, Kranjčevića, Mlavska, Solinska u naselju Petrovac, a u vremenu od 12.00 do 13.00 u ul. Alekse Dundića, Dr Ilije Kolovića, deo Dragoljuba Milovanovića Bene, Jadranska, Kamenička, deo Srpskih dobrovoljaca u naselju Erdoglija. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu