DETALJI STRAVIČNOG DOGAĐAJA: Kragujevčanin napao i silovao komšinicu! - iKragujevac


Vesti

Policija rasvetlila zločin uz pomoć tumača znakovnog jezika, a R. T. (21) priznao da je seksualno zlostavljao poznanicu iz istog sela.

Nesrećna žena je prijavila napad policiji, a manijak je uhapšen uz pomoć tumača znakovnog jezika, kojem je starica ispričala šta joj se dogodilo.

Prema dosadašnjim saznanjima istražitelja, R. T. je prošlog petka u popodnevnim satima silovao šezdesetogodišnju gluvonemu ženu koju poznaje jer su iz istog sela, a čiji naziv policija ne želi da otkrije.

- Starica živi sama i, nažalost, ne može ni da govori, ni da čuje. Znajući za to, siledžija je neopaženo ušao u njenu kuću i nasilno je obljubio, a zatim pobegao. Nesrećna žena je nekako uspela da prijavi slučaj, ali nije mogla da nam kaže ko je izvršio silovanje nad njom. Zato smo angažovali i tumača za znakovni jezik, koji nam je pomogao u rasvetljavanju ovog stravičnog krivičnog dela - kaže Kurirov izvor iz policije.

Od dodaje da nesrećna žena nije ni slutila šta će joj se dogoditi.

- Ona poznaje R. T. i, kad ga je ugledala u kući, pomislila je da je došao jer mu nešto treba. Međutim, on je odmah brutalno nasrnuo na nju. Ubrzo ju je savladao i silovao. Potom je otišao iz kuće. Žena je bila unezverena, nije znala šta da radi i kako da objasni da je seksualno zlostavljana. Kad se malo pribrala, otišla je u policiju i gestikuliranjem rukama objasnila da joj se dogodilo nešto strašno. Nasilnik je ubrzo priveden u stranicu. Najpre je sve negirao, ali je pritisnut dokazima priznao da je silovao šezdesetogodišnju poznanicu iz sela - rekao je naš sagovornik.

Meštani ovog sela su šokirani jer poznaju i napadača i žrtvu.

- Najstrašnije je što je znao da ona ne može da zove u pomoć, ali i da neće znati da objasni šta joj se dogodilo. Ta žena ga poznaje od malih nogu, zaista je neshvatljivo kako je mogao tako nešto da joj uradi - kažu naši sagovornici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili R. T. i odredili mu meru zadržavanja do 48 sati. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Kurir, B. Vranešević)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu