Međunarodna konferencija o kvalitetu života - iKragujevac


Vesti

U organizaciji Centra za kvalitet Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu, 9. i 10. juna biće održana prva Medjunarodna konferencija o kvalitetu života.

U okviru dvodnevnog skupa biće prezentovana 54 rada iz različitih oblasti, pri čemu se očekuje veći broj istaknutih autora iz inostranstva.

Organizovanje prve medjunarodne konferencije o kvalitetu života na Fakultetu inženjerskih nauka ima za cilj razmenu ideja i prezentovanje rezultata aktuelanih projekata kroz veliki izbor različitih tema iz oblasti unapredjenja kvaliteta života.

Tokom konferencije biće prezentovana 54 rada iz različitih oblasti pri čemu se očekuje veliki broj istaknutih autora iz inostranstva, Austrije, Portugala, Španije, Poljske, Turske, Kanade, Indije i zemalja bivše Jugoslovije.

Oni će pokušati da daju odgovore na značajna pitanja kao što su kako će izgledati ljudsko društvo na kraju 21. veka i koji su to ključni izazovi koji se nalaze pred čovečanstvom u ovom stoleću.

Praktična iskustva biće prezentovana kroz radionicu "Kvalitet života i postojeći trendovi".

Cilj održavanja ovakvih konferencija je da se približimo evropskim i svetskim trendovima koji definišu rešavanje različitih problema unaredjenja života kroz naučni doprinos.

Ovaj dvodnevni skup, na kome se očekuje preko stotinu učesnika, biće održan na Fakultetu inženjerskih nauka u Kragujevcu. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu