UŽAS U KRAGUJEVCU: Da ne poverujute šta je stric radio maloletnoj bratanici - iKragujevac


Vesti

Policija u Kragujevcu uhapsila je M.Đ. (34) zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje nad bratanicom (12). 

Nesrećna devojčica, nakon što ju je napastvovao rođak sa kojim je živela u istom dvorištu, događaj je ispričala majci i ocu, ali joj oni nisu verovali. Tek kada se zbog straha što živi ju blizini strica poverila drugaricama, od kojih je jedna ispričala majci, slučaj je završio u policiji.

- Dete je nakon saslušanja u policiji odvedeno na pregled kod lekara, ali na svu sreću povreda po genitalijama nije bilo. Ona je detaljno ispričala šta joj je sve stric radio i na šta ju je terao. Nasilnik je uhapšen i zadržan u pritvoru – objašnjava sagovornik iz policije.

On je, navodno od devojčice tražio da ga oralno zadovoljava, da se skida pred njim i da mu dozvoli da je pipka. Prema detetovoj priči, to se dogodilo dva-tri puta i više nije mogla da trpi. Kako je ispričala, on je čak i masturbirao pred njom. Sumnjivo je to što roditelji u prvi mah nisu ništa učinili tim povodom, a policiji su se pravdali da im je njena priča bila neozbiljna.

- Ne znamo da li je porodica slučaj krila zbog sramote ili je zaista više verovala stricu nego svom detetu.

Uhapšeni je navodno u policiji negirao da je bilo šta imao sa bratanicom i pravdao se time da je devojčica sve izmislila.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu