Prekvalifikujte se i zaradite platu od 120 000 dinara , evo šta treba da uradite! - iKragujevac


Vesti

 

Iako zvuči kao naučna fantastika, uz prekvalifikaciju, i to besplatnu na internetu, moguće je da imate platu oko 120.000 dinara u Srbiji. Ova zarada vas čeka u oblasti informacionih tehnologija, internet marketinga i prodaje.

Za početak dovoljni su dobro poznavanje engleskog jezika i volja. Naime, portal koji se bavi zapošljavanjem uradio je istraživanje kako do plate od 1.000 evra, kojem je bilo obuhvaćeno 3.500 firmi.

Na osnovu zanimanja u pomenutim oblastima za kojima je velika potražnja ponuđeni su programi na internetu s kojima možete da se prekvalifikujete, kao i vreme potrebno da ih savladate.

Najlakše prekvalifikacije su moguće u IT industriji zbog popularnosti profesije i količine besplatnih informacija na internetu. Za druge je verovatno jednostavnije da se prekvalifikuju u komercijaliste ili prodavce na onlajnu pošto su ove profesije u savremenom svetu u trendu.

 Zainteresovani za besplatnu obuku preko interneta moraju poznavati dovoljno engleski jezik da bi znali koje informacije da traže i da bi ih razumeli. 

 Najlakše prekvalifikacije su moguće u IT sektoru zbog količine besplatnih informacija na internetu.

Ko sebe ne smatra talentovanim za IT oblast, može sreću da okuša i u marketingu i onlajn prodaji.

 Prodavati lokalno u državi gde je kupovna moć mala ne donosi puno. Međutim, nuditi svoje usluge strancima koji prodaju onlajn proizvode može dobro da se isplati. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu