Novi prodajno - servisni salon Nikom auta - iKragujevac


Vesti

Preduzeće ''Nikom auto'' d.o.o iz Kragujevca u partnerstvu sa kompanijom Fijat Krajsler automobili, danas je svečano otvorilo novi prodajno - servisni salon brendova Fijat Krajsler grupacije: Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo, Jeep, Lancia i Mopar koje se nalazi na ulazu u Kragujevac iz pravca Batočine, na lokaciji Servis 2. 

Preduzeće ''Nikom'' koje ove godine proslavalja 25 godina uspešnog rada i zapošljava 100 ljudi započelo je svoj uspon kao mala porodična firma sa troje zaposlenih.

Od 2012. godine ''Nikom''je ovlašćeni distributer i serviser brendova kompanije FCA Srbija. U prisustvu mnogobrojnih zvanica, novi prodajno- servisni salon ''Nikom''otvorili su generalna direktorka kompanije FCA Srbija, gđa Silvia Verneti Blina i Slobodan Nikolić, generalni direktor kompanije Nikom. Ceremoniju otvaranja uveličali su Dragoljub Đuričić i bubnjari i pop pevačica Jelena Tomašević.

Nikola Nikolić, direktor servisa ''Nikom''istakao je da je reč o objektu od 3900 m2, u okviru koga se nalazi oko 1000m2 salonskog prostora, 1100m2 servisne radionice, 350 m2 magacina i ostalih prostorija. Kompletno grejanje i hlađenje objekta obavlja se uz pomoć tri toplotne pumpe i 24 sonde koje se nalaze na dubini od 125 metara. Zagrevanje vode se vrši uz pomoć solarnih panela. Servis je opremljen najnovijom tehnologijom, po standardima Fijat Krajsler automobila.

Generalna direktorka kompanije FCA Srbija, Silvia Verneti Blina iskazala je zahvalnost kompaniji Nikom auto na dugogodišnjoj uspešnoj saradnji i iskazala veliko zadovoljstvo što FCA Srbija u ovoj kompaniji ima tako pouzdane i predane partnere u oblasti prodajno-servisne mreže. Nikom auto je odličan primer kako širimo naše poslovanje i kako značajno doprinosimo sveukupnom ekonomskom razvoju Srbije. Od početka naše saradnje verovali smo u potencijale i razvoj kompanije Nikom auto, a u godini kada ova firma slavi 25 godina postojanja, drago nam je što možemo da podelimo radost i budemo deo njihovog uspeha – poručila je Silvia Verneti Blina.

 

izvor: kragujevac.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu