OTKRIVAMO: Kako da prepoznate sponzorušu u Kragujevcu (FOTO, ANKETA) - iKragujevac


Vesti

Veoma popularna tema u Kragujevcu u poslednjih par godina su sponzoruše. Na temu sponzoruša je napisano pregršt knjiga, definicija i pesama. Mnogi momci devojku koja ih odbije nepošteno nazivaju sponzorušom, zaboravljajući staru šekspirovsku izreku "Don’t hate if you can’t date".
A šta je stvarno sponzoruša?

Definicija ima milion. Devojka koja se oblači na kredit, a skida za keš. Devojka koja izgleda skupo, skupa je, ali ne vredi ništa? Sponzoruša je prostitutka s jednom mušterijom ili najveći poznavalac kola?

Sponzoruša nije devojka koja ima silikone u ustima. Veštačka usta su prilično jeftina i više govore o nesigurnosti ili lošem ukusu nego o nečijoj ceni. Sponzoruša može da bude bilo koja devojka, često su to obrazovane i ambiciozne devojke za koje nikada ne biste pogodili da su prvo gledale u nečiji novčanik. Sponzoruši je prioritet vaše novčano stanje, a ne ljubav. Ona nije sigurna u svoje sposobnosti i ne zna da li je u stanju da sama zaradi novac. Možda se "pali" na moć.

U Kragujevcu možete videti mnogo lepih, obrazovanih devojaka, koje naizgled deluju fino. Ne kažemo da sponzoruše nisu fine, daleko od toga, one su finije od onih finih.  Najveći problem današnjice kako prepoznati sponzorušu. Ukoliko vas na prvom sastanku pita za materijalno stanje ili govori o novcu, razmislite... možda je to baš ona, mada će ona to već znati. 

Finansiranje školovanja, kada nema pomoći do roditelja, može da bude priličan izazov. Zato mnoge devojke dođu u iskušenje da dečka biraju imajući u vidu i njegove finansije. 

Otkrivamo kako možete prepoznati sponzorušu u Kragujevcu. Akcenat je na Kragujevac, jer znamo šta prosečna studentkinja, devojka može sebi da priušti, a da joj roditelji pritom nisu "punišići". Ukoliko devojka od vas očekuje skupe poklone, da joj kupite firmirane torbe i cipele, novu garderobu, nadogradnju kose svakog meseca, seanse u solarijumu i plaćate račun za telefon, a i stan, naleteli ste baš na nju, sponzorušu. 

Nakon nekoliko sastanaka, da li se ponudila da plati račun? Kada platite večeru ili bilo šta, da li se zahvali? Da li vam ponudi pomoć na bilo koji način? Ako je odgovor na sva ova pitanja "ne", dobro razmislite kakva je osoba koja sedi prekoputa vas.

Nijedno od ovih pitanja ne treba da vas brine, ali ako ste ih čuli već na prvom sastanku, veoma je izvesno da vam je devojka sponzoruša:

- Koliko zarađuješ godišnje?

- Imaš li kuću i koji tip automobila voziš?

- Koliko dece imaš?

Dakle, pomoći nema... Pustite srce da bira, ne račun, posebno ne bankarski...

 


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu