KG: Otvoreno takmičenje mladih pijanista - iKragujevac


Vesti

Muzička škola „dr Miloje Milojević“ iz Kragujevca, u saradnji sa Udruženjem ljubitelja umetnosti „Ljubica Marić“, od 25. do 29. februara 2016. godine, organizuje peto Otvoreno takmičenje mladih pijanista „dr Miloje Milojević“, na kome učestvuju učenici klavirskog odseka muzičkih škola iz cele Srbije.

Takmičenje se organizuje sa ciljem pomoći razvoja i edukacije mladih talenata, kao i podsticanja kretivnosti i takmičarskog duha. Takmičenje omogućava vrednim i talentovanim učenicima da javno nastupaju, ali i da se usavršavaju. 

Sav prihod od kotizacija za takmičenje namenjen je nagradnom fondu, pa se najbolje plasiranim takmičarima omogućuje besplatno učešće na nekom od majstorskih kurseva renomiranih pijanista i pedagoga.

Zvanično zatvaranje takmičenja održaće se u ponedeljak. 29. februara 2016. godine u 20 časova u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije, kada će na završnom koncertu nastupiti najbolje plasirani takmičari. Tom prilikom, svim učesnicima će biti podeljene diplome, a laureatima takmičenja, nagrade.

Takmičenje se održava u Svečanoj sali Muzičke škole „dr Miloje Milojević“ i u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu