KG: Prekid rada taksista zbog napadnutog kolege - iKragujevac


Vesti

Povodom napada na taksistu Milovana Đorića, koji se dogodio juče kada su ga napala i povredila dva mladića, taksi prevoznici će se okupiti ispred zgrade uprave Grada Kragujevca, danas u 12h. Okupljanje i obustava rada taksista trajaće od 12 h do 12: 15 h.

Službenici Policijske uprave Kragujevac uzeli su izjavu od napadnutog taksiste i započeli istražni postupak u cilju otkrivanja napadača.

 Nastavlja se trend napada na taksiste i mi imamo moralnu obavezu da javno iskažemo nezadovoljstvo zbog događaja koji se zbio u nedelju, u jutarnjim satima, kada je u Kragujevcu naš kolega Milovan Đorović napadnut i povređen od strane dva mladića. Tom prilikom, izgubio je svest, a po vraćanju svesti uputio se u Klinički centar Kragujevac gde je medicinski zbrinut. Želimo da javno iskažemo nezadovoljstvo, da animiramo nadležne bezbedonosne službe da hitno detektuju i procesuiraju počinioce i da sprovedu preventivne mere i spreče slične događaje u budućnosti – navodi se u saopštenju SITAK-a.

Unapred se izvinjavamo našim sugrađanima što ćemo im onemogućiti normalno funkcionisanje u trajanju od 15 minuta. Ujedno pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže i osude ovaj zverski čin – navodi se u saopštenju.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu