Evo kako je organizovana FILMSKA PLJAČKA ZLATARE "ĐANI"? (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

U razbojničkom napadu koji se dogodio u ponedeljak,na veliki državni praznik opljačkana je  zlatara "Đani".

Razbojništvo je dobro  isplanirano ,upravo na Dan Državnosti Srbije, a sama pljačka isuviše podseća na onu pljačku koju su početkom 80-tih izveli Srbin  Stiv Živković i  Francuz Bruno Sulak ali na dan državnosti Francuske.

OPLJAČKANA zlatara "Đani" u centru Kragujevca (FOTO)

Da se podsetimo, Bruno i Stiv su  u  trenutku kada su oči svetske javnosti  bile uprte u Francusku i istorijski politički događaj stvaranja Evropske unije, izveli još jednu spektakularnu pljačku zlatare  u sred centra Pariza u momentu kada su policija i nacionalna bezbednost bili na najvišem nivou.

Razlike u načinu pljačke zlatare "Đani" i one su koje su izveli Bruno i Stiv gotovo i da nema .Pljačka u samom centru grada, na Dan Državnosti Srbije, u trenutku kada se grad Kragujevac pripremao da dočeka ljude na najvišem nivou vlasti, samo su neke od činjenica koje se poklapaju sa nesvakidašnjom pljaškom srpsko-francuske bande.Da ironija bude još veća , u seriji o "Pljačkašima-džentlmenima" (Bruno i Stiv ) koja je emitovana na TV PRVA u kadru se našla upravo i  zlatara "Đani " koju su opljačkali Stiv i Bruno.

DETALJI FILMSKE PLJAČKE U KRAGUJEVCU: Iz zlatare "Đani" odneto preko 200000 evra!

Da li je pljačkaš možda bio inspirisan Brunom i Stivom, ili je samo  primenio njihovu organizaciju  ostaje da vidimo, ali da ima sličnosti tu nema sumnje?

Pogledajte , najinteresatniji deo nalazi se 19:26.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu