KRAGUJEVAC: Novi tržni centar na Aerodromu- nova radna mesta - iKragujevac


Vesti

U Kragujevcu će početkom aprila, prema oficijelnoj najavi, startovati izgradnja novog tržnog centra, odnosno maloprodajnog kompleksa "Sava", koji će biti lociran u ovdašnjem naselju Aerodrom. Investitor projekta kompanija "Sava Building" će u gradnju trgovinskog kompleksa "Sava" uložiti oko 1,7 miliona evra.

Novi tržni centar prostiraće se na 2.400 kvadratnih metara, i u njemu će smešteno 20 lokala površine od 50 do 600 kvadrata. Predstavnici investitora tvrde da će ponuda u TC "Sava", kojem gravitira oko 46.000 žitelja centra Šumadije, biti prilagođena savremenom tempu i stilu života, te će se na jednom mestu naći raznovrsni komercijalni sadržaji, odnosno banka, poslastičarnice, kafići, pekare, prodavnice zdrave hrane, delikatesa i igračaka, poklon šop, salon nameštaja, igraonica za decu, kao i javna garaža sa 60 parking mesta.

U kompaniji "Sava Building" tvrde da će novi kragujevački maloprodajni kompleks biti građen u skladu sa svim energetskim standardima, te da će u potpunosti biti energetski samoodrživ.

Prilikom izrade projekta, dodaju, vodilo se računa i da se objekat estetski uklapa u urbanu strukturu naselja Aerodrom, kao i da u potpunosti bude konceptualno zaokružen sa jasnim sadržajima i delatnostima.

Otvaranje maloprodajnog kompleksa "Sava", koji će se graditi prema projektu kragujevačkog arhitektonskog studija "Creative Box", zakazano je za 1. septembar ove godine.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu