Pohapšeni banditi sa Bubnja koji su terorisali Kragujevčane - iKragujevac


Vesti

A.B.(18) i dvojica maloletnika koji imaju po 16 godina uhapšeni su juče zbog sumnje da su izvršili 10 krivičnih dela. Od maja ove godine su počinili više razbojništava, krađa, otimajući od prolaznika na ulici tašne, novčanike, mobilne telefone.

Uhapšeni su članovi bande koja je tokom proteklih dana terorisala stanovnike i decu iz naselja Bubanj, a na meti su im bili korisnici Doma za smeštaj učenika srednjih škola „Artem“ a o čemu je iKragujevac već podrobno javnost informisao: Strasno - banditi sa Bubnja napadaju maloletnike iz ucenickih domova

Najčešće su napadani maloletnici na području naselja "Bubanj" a gde je u prolazu kod fudbalskog igrališta „Šumadija“, 2. decembra, šesnaestogodišnja devojčica napadnuta, tučena , i šutirana. Spasao ju je jedan od vaspitača iz doma, koji je čuo zapomaganje i razjurio napadače.

Drugi incident se dogodio u ponedeljak, 7. decembra, kada je grupa momaka napala devojčicu i momka, koji imaju po 17 godina. Na istom mestu, u slično vreme, momku su nožem rasekli jaknu, i udarili ga pesnicom u glavu.

Uhapšeni, koji su u pljačkama ne samo tukli svoje žrtve, već i korisili hladno oružje, uz krivične prijave će biti prosleđeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu