GAS: Ko će nas voziti od polovine novembra - iKragujevac


Vesti

Novoizabrani prevoznici, koji su na tenderu imali najbolju ponudu, trebalo bi da počnu prevoz putnika od polovine novembra, očekuju u GAS-u.

Javna nabavka bila je raspisana za četiri partije prevoza, ali su pristigle ponude zadovoljile samo tri, tako da će za četvrtu partiju, odnosno prigradski prevoz, biti raspisan novi poziv.

Procedura oko izbora novih prevoznika u Kragujevcu, još nije zvanično završena, jer je u toku zakonski rok za podnošenje zahteva za zaštitu prava.

Međutim, poznati su prevoznici, koji će naredne tri godine voziti Kragujevčane. Posle stručne procene komisije, ''Lasta'', ''Vulović transport'' i ''Ariva'' iz Požarevca dobili su tri partije prevoza, dok za četvrtu, nijedan ot tih prevoznika, nije imao adekvatnu ponudu.

"Ugovor će biti okončan, nadam se do polovine ovog meseca, sa onim ponuđačima koji su izabrani za ove tri partije. Što se tiče četvrte partije, nju ćemo morati da ponovimo. Radi se o prigradskom prevozu i nadam se da ćemo taj postupak okončati do kraja godine", kaže Aleksandar Popović", direktor Saobraćaja u GAS-u.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu