Trka ''Za srećnije detinjstvo" - iKragujevac


Vesti

Humanitarno-rekreativna trka “Za srećnije detinjstvo“ ove godine održaće se u nedelju 4. oktobra, a u okviru Trećeg kragujevačkog polumaratona.

Jedinstvena akcija Crvenog krsta, 30. put organizuje se pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, a cilj je da se prodajom učesničkih brojeva po ceni od 50,00 dinara prikupi što više sredstava za pomoć deci.

Start obe trke je u 10:00 sati ispred Gradske uprave, u ulici Zorana Đinđića. Prva je namenjena učenicima od I do IV razreda Osnovnih škola, koji će trčati do semafora na uglu sa ulicom Save Kovačevića.

Druga trka namenjena je učenicima od V do VIII razreda, i učenicima Srednjih škola, koji će nastaviti trku ulicom Save Kovačevića, do “Krsta“ i nazad istim putem do Gradske uprave, gde će biti i cilj trke.

Proglašenje pobednika i dodela diploma za osvojena prva tri mesta u obe trke, biće u 10:30 časova.

Sugrađani koji žele da učestvuju u trci i svojim novčanim prilozima pomognu akciju «Za srećnije detinjstvo» moći će to da urade na punktu ispred zgrade Gradske uprave od 10.00 do 12.00 sati, gde će biti organizovani i mnogobrojni zabavno rekreativni sadržaji poput trke za predškolce, trke u džakovima, biciklističko takmičenje, pikado, švrljaonica, oslikavanje lica, najmlađi će moći da pregledaju zubiće, a njihovi roditelji da dobiju korisne savete. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu