Obeleženo 54. godine Zavoda za stomatologiju - iKragujevac


Vesti

U prostorijama Zavoda za stomatologiju juče je, u prisustvu predsednika Skupštine grada Milana Uroševića, člana Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu dr Gordane Damnjanović, prodekana za nastavu Stomatološkog fakulteta u Beogradu prof.dr Ljiljane Tihaček Šojić, predstavnika zdravstvenih institucija sa područja grada Kragujevca, prijatelja ustanove, penzionisanih i sadašnjih radnika održan koktel povodom godišnjice ove zdravstvene ustanove.

Direktor Zavoda za stomatologiju prof. dr Ranko Golijanin pozdravljajući prisutne goste rekao je da se zaposleni na kragujevačkoj stomatologiji trude da opravdaju poverenje i tradiciju dugu 54 godine. “Zavod, koji je jedinstven u Srbiji, zbog toga je imao i prednosti ali i mnogo problema da sve ove godine obezbedi kontinuitet u radu, neophodnom materijalu i isplati zarada zaposlenih. Mnogo je odricanja bilo od svih nas, pogotovo pre tri godine kada se država odrekla 36 zaposlenih ali zahvaljući Skupštini grada, koja nam je tada pomogla, mi smo danas jedna od najuspešnijih zdravstvenih ustanova u Srbiji’’, istkao je prof.dr Ranko Glijanin. Trudimo se da svake godine napravimo korak napred i velika nam je želja i težnja da do sledećeg godine, do Dana Zavoda, napravimo Operativni blok za operacije dece sa posebnim potrebama koji je neophodan ovom području.

U razgovoru sa predstavnicima lokalne samouprave direktor Golijanin rekao je da je za građevinske radove i opremanje OP bloka potrebno oko 12 miliona dinara a predsednik Skupštine grada Milan Urošević i član Gradskog veća dr Gordana Damnjanović obećali su da će uraditi sve da ta investicija uđe u budžet grada za 2016.godinu.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu