Sutra bez struje deo Atinske ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za utorak 08.09.2015.godine:

-Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Gornje Jarusuce i deo naselja Čumić.
-Zbog godišnjeg remonta trafostanice TS 110/10/10 kV KG 008 Metino brdo u vremenu od 09.00 do 14.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima Ždraljica, Baljkovac, Erdeč (Staro selo), Beloševac (Metal servis, kod groblja, Karaula, Brđani),Trmbas, Bukorovac, Jabučje, Bešnjaja, Donja i Gornja Sabanta, Velika Sugubina,Dobroselice, Velike Pčelice i Dulene.
-Zbog podizanja armirano-betonskih stubova i zatezanje niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Sobovica-vikend naselje, Korićani-Dedinje i Petrovac-Šumski raj.
-Zbog rdova na dalekovodnoj mreži u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Stragari,Ljubičevac, Ramaća,Ugljarevac i Kamenica.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Atinska broj 24.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

izvor: Elektrošumadija Kragujevac 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu