Saradnja Đačkog parlamenta i Skupštine grada Kragujevca - iKragujevac


Vesti

Predstavnici Đačkog parlamenta Prve kragujevačke gimnazije iskazali su interesovanje za praćenje rada gradskog parlamenta. Njih su danas primili predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević, zamenik predsednika Skupštine Slavica Kominac i pomoćnik gradonačelnika Obrad Turković.

Učenici Prve kragujevačke gimnazije će u petak 27. februara prisustvovati redovnom skupštinskom zasedanju i pratiti tok 28. sednice Skupštine grada, a iz gradskog parlementa najavljeno je da su im vrata otvorena za njihovo dalje upoznavanje sa procedurom i detaljima vezanim za funkcionisanje zakonodavnog organa lokalne samouprave.

Osim prisustva na sednici, danas je dogovoreno da se pred održavanje jedne od narednih sednica, organizuje zajednički sastanak predstavnika đačkog parlementa sa šefovima svih odborničkih grupa Skupštine grada Kragujevca.

Ovaj sastanak predstavlja početak saradnje Skupštine grada Kragujevca sa đačkim parlamentima, i u narednom periodu će obuhvatiti i parlamente drugih kragujevačkih škola.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu