Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 05.02.2015.

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena postolja) u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Grošnica – kod zadruge.

-Zbog radova u trafostanici (remont opreme) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stanovo (ul.Georgi Dimitrova,Milene Rajčević,Nate Radulović,Kokovski kraj i Šume 3). 

-Zbog radova u trafostanici (zamena merne grupe) u vremenu od 12.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Ćava (ul.Josipa Slavenskog,Raje Vuksanović,Braće Rajt,Kakanjska i Medjumurska). 

-Zbog radova u trafostanici (dolivanje trafo ulja) u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Stragari, Gornji Stragari,Banja,Ljubičevac i Erići. 

-Zbog radova na trafostanici (zamena sklopke) u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Petrovac (ul.Vase Čubrilovića,Remarkova,Bata Lakina,Lokrumska i Internacionalnih brigada). 

-Zbog radova na trafostanici (dolivanje trafo ulja) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Cerovac (kod škole,firme Ugled i farme pilića). 

-Zbog radova na trafostanici(zamena osigurača) u vremenu od 12.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Velike Pčelice (Dubrava).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu