Platili smo 1,25 miliona - iKragujevac


Vesti

Fudbalski klub Groningen objavio je da je za transfer Filipa Kostića iz Radničkog platio 1,25 miliona i tako demantovao saopštenje Kragujevčana.

Policija u Kragujevcu je privela potpredsednika Radničkog Nebojšu Vasiljevića, generalnog sekretara Darka Stojanovića i agenta FIFA Zorana Pavlovića, koji se terete da su pri prodaji Kostića oštetili klub za oko 500.000 evra i pribavili korist Pavloviću u tom iznosu. Klub je u utorak to demantovao rečima da nekome smeta taj transfer koji je ukupno koštao 700.000 evra.

Direktor Groningena Hans Nijland za holandske medije je izjavio je da je neprijatno iznenađen informacijama o transferu Kostića koji je dogovororen u aprilu ove godine.

“Nekoliko igrača smo doveli preko Pavlovića. On je posredovao prethodno pri transferu Dušana Tadića. On je fudbalski agent u Srbiji i dobar je momak”, rekao je Nijland, “Transferi iz zemalja kao što je Srbija su nešto posebno, tako da uvek njima pristupamo oprezno. Proveravamo sve oko poreza, jer ne želimo da ‘ožarimo’ svoje prste. Transfer je sa naše strane odrađen po propisima i imamo sva potrebna dokumenta”.

Nijland je, takođe, istakao da ta prevara oko transfera Kostića neće imati nikakve posledice po klub

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu