Dnevni horoskop za 14. avgust 2017. godine: Ovan prolongira poslove, Bik je pronašao društvo, Blizanci se odlično provode, Rak pred velikim promenama - iKragujevac


Svaštara

Ovan prolongira poslove, Bik je pronašao društvo, Blizanci se odlično provode, Rak pred velikim promenama, Lav ima ljubavne trzavice, Devica ima zanimljiv dan, Vagi varira raspoloženje, Škorpija pozitivna, Strelac upoznaje nove ljude, Jarac optimističan, Vodolija pod stresom, a Ribe čekaju bolje dane. Ovo je današnji horoskop za 14.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Možete da imate dovoljno dobar stav po pitanju vašeg rada. Imate na imu da se samo dobro odmorite. Ono što ste planirali da dovršite ostavljate za neki drugi put.

Ljubav

Nije loša solucija da se povremeno osvrnete i ukažete osobi pored sebe, koliko je volite. Imajte na umu da je pored vas osoba koja vam imponuje i zaslužuje veću pažnju.

Zdravlje

Osećate se odlično.

BIK

Posao

Niste sami u priči, koja vam se odavno već dopala. Pokušaćete da se otrgnete utisku, koji vam pravi problem već neko vreme, jer mesto za loše procene ne treba da gajite.

Ljubav

Oni koji se osećaju usamljeno neće biti u tom položaju još zadugo. Neke stvari će se već promeniti i nemate pravo da očajate na polju emocija.

Zdravlje

Pojačavajte unos vitamina.

BLIZANCI

Posao

Pokazujete određenu dozu entuzijazma, kada su nove poslovne aktivnosti u pitanju i ne žalite se na manjak vremena. Pokušavate da se domognete bolje pozicije.

Ljubav

Volite igre zavođenja i flerta. Partner je otvoren za nešto više, pa se nećete ustručavati da nešto drugačije donosite odluke od date mogućnosti da se i vi dobro zabavite.

Zdravlje

Možete imati manji problem sa disajnim organima.

RAK

Posao

Uveliko se pripremate za velike promene. Nije sve u duhu lošeg raspoloženja, koliko se uviđa skorije razrešenje situacije.

Ljubav

Imate na umu da neki deo vremena poklonite partneru. Smatrate da će vam se to vratiti kao fidbek i da je u tome vaša lična satisfakcija.

Zdravlje

Solarni pleksus je loše postavljen.

LAV

Posao

Vaš privatni posao je vaša najbolja odluka. Niste mogli da trpite autoritet i imate dovoljno dobar stav da započnete nešto širu verziju sopstvene režije.

Ljubav

Pojačana tenzija je nešto što vi osećate od strane partnera već neko vreme. Nije loša ideja da se povremeno povučete iz emotivnog segmenta.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

DEVICA

Posao

Koliko se budete odmorili u tom duhu očekujte i dovoljno dobar stav, po pitanju poslovne ponude koja će biti dosta aktuelna.

Ljubav

Nije loša ideja da planirate večernji izlazak i da se otvorite na ovom polju, koliko možete sve dok ne uvidite da je to možda prolaznog karaktera kada već planirate veće promene.

Zdravlje

Alergijske reakcije su moguće.

VAGA

Posao

Pokušavate da se dokažete na polju posla preko svojih izvora koje ste čuvali već neko vreme. Nije loša solucija da se povremeno ostvarite kao samostalni strelac.

Ljubav

Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list. Još uvek se oseća kolebljiva situacija, ali ne doveka.

Zdravlje

Promenljivo raspoloženje.

ŠKORPIJA

Posao

Niste smeli da ostvarite pogrešan utisak kod osoba do kojih vam je stalo nešto više. Ne pokušavajte da negirate vaše izostanke.

Ljubav

Polje emocija nije loše naglašeno ovaj put. Pozitivan stav je nešto što već odavno imate kao soluciju, koja vam daje pozitivnu energiju.

Zdravlje

Metereopatske reakcije su prisutne.

STRELAC

Posao

Polje inostranstva vam donosi odlične vesti po pitanju mogućnosti zarade, koju već neko vreme imate na umu. Stoji vam proširenje posla u narednom periodu.

Ljubav

Ukoliko ste sami ili vam je partner dosadio, ne očajavajte koliko se ovde uviđa dosta solidna situacija u emotivnom smislu sa nekim novim.

Zdravlje

Osećate mučninu.

JARAC

Posao

Volite da radite i privređujete, ali isto tako da nađete dobru meru za svoje obaveze. Nije sve u angažovanju ima nešto i u pozitivnom stavu prema odmoru i rekreaciji.

Ljubav

Povoljan period preko vašeg polja ljubavi vam donosi popodnevno rasterećenje. Nije loša ideja da planirate večernji izlazak.

Zdravlje

Pojačan entuzijazam.

VODOLIJA

Posao

Koliko se budete otvoreno postavili prema svojim kolegama u toj meri možete da očekujete solidnu podršku. Neko može da bude protiv vaših stavova, ali u manjem obimu.

Ljubav

Imate na koga da se oslonite. Partner želi da vam pruži odličnu zabavu i da vas oslobodi obaveza.

Zdravlje

Pazite se stresa.

RIBE

Posao

Koliko se budete snašli na novom poslu od toga zavisi i vaša finansijska situacija. Ne zaboravite da treba da gajite pozitivan stav.

Ljubav

Malo se se umorili od čekanja na konkretnu situaciju. Volite da znate na čemu ste, pa će se desiti i nešto bolja energija, jer vi to želite svi srcem.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu